Vehicule speciale

adezivi izotermeAdezivii si etansantii Bostik sunt ideali pentru vehicule utilitare si speciale. Fie ca este o bena, o autospeciala de stins incendii, un camion frigorific, un centru de comanda si supraveghere, sau alt vehicul utilitar, adezivii si etansantii Bostik au fost proiectati pentru lipiri elastice si etansari de inalta performanta. Fiecare produs a fost conceput pentru a satisface cerintele producatorilor pentru elasticitate, rezistenta la torsiune, rezistenta la temperaturi, si aderenta la materiale diferite (inclusiv lemn, metale, materiale plastice, compozite si sticla), si de multe ori fara a necesita imobilizare sau fixare suplimentara.

adezivi camionAdezivii si etansantii Bostik formeaza o etansare elastomerica foarte durabila, cat si o lipire rezistenta. Majoritatea adezivilor si etansantilor din gama ofera o rezistenta excelenta la razele UV si nu vor pierde din volum, nu se vor creta (faramita) sau crapa de-a lungul timpului. In cele mai multe cazuri, nu este nevoie de pre-tratarea suprafetelor, ceea ce inseamna o reducere a timpului de productie, a costurilor, precum si a preocuparile legate de mediul inconjurator si de continutul volatil (VOC).Toti adezivii si etansantii Bostik sunt usor de utilizat, usor de smirgheluit si de vopsit. Sunt solutii fara continut volatil, care rezista in cele mai dure medii.

Aplicatii

Bostik are un adeziv sau etansant pentru o gama larga de aplicatii pentru camioane, autospeciale si izoterme. Si in multe dintre aceste aplicatii, puteti alege de la cateva produse diferite, cu optiuni care ofera proprietati bune / mai bune / cele mai bune.

* Aplicatii de etansare interioare si exterioare, pentru cadru,  ladezivi trailerinia de sudura, panou, tavan, podea, rosturi si motor
* Lipirea panourilor si tavanului
* Lipirea podelei
* Lipirea componentelor fata-spate
* Lipirea chederelor
* Lipirea directa a parbrizelor si geamurilor

Produse

Linia de adezivi si etansanti pentru aplicatii industriale ofera patru tehnologii diferite, bazate pe polimerizarea in contact cu umiditatea (poliuretan, MS Polymer si silicon). Aceste produse variaza in rezistenta, flexibilitate, rezistenta UV, si timp de polimerizare/ de lucru.

* Tehnologii avansate de MS Polymer
adezivi rulota* Tehnologie avansata de MS Polymer bicomponenta
* Adezivi poliuretanici pentru panouri sandwich
* Sapa autonivelanta poliuretanica pentru podea
* Etansanti siliconici
* Etansanti poliuretanici
* Etansanti butilici

Comments are closed.