Vehicule comerciale

Mijloacele de transport in masa adezivi tren(trenul, autobuzul, autocarul, microbuzul) necesita utilizarea unor adezivi si etansanti care sa permita o durata medie de viata de mai multe decenii si care sa asigure producatorilor responsabilitatea critica pentru a proiecta mijloace sigure si fiabile de transport. Atat producatorii cat si furnizorii trebuie sa aiba o viziune pe termen lung.

Noi lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a intelege nevoile lor, de la dezvoltarea si fazele timpurii de proiectare, inginerie, pana la asistenta in timpul productiei. De asemenea, adezivii pe care ii furnizam sunt certificati de institute stiintifice independente.

adezivi autobuzSuntem in masura sa va oferim solutii de adezivi si etansanti de calitate pentru aplicatiile de lipire si etansare pentru fabricarea de trenuri, vehicule feroviare usoare, autobuze si autocare. Tehnologia noastra de renume aduce eficienta productiei si ajuta clientii nostri sa inoveze in domeniul lipirilor exterioare si interioare pentru mijloacele de transport in masa. Bostik investeste continuu in dezvoltarea de produse care performeaza in conformitate cu cele mai recente norme si reglementari.

Un parteneriat strans in vederea dezvoltarii sprijina inovarea durabila si permite implementarea de concepte inovative, din faza de design pana in aplicarea in productie.

Durabilitatea este o parte integranta a activitatilor de zi cu zi si ne dorim sa sprijinim clientii in reducerea amprentei asupra mediului prin furnizarea de adezivi si etansanti ecologici.

Comments are closed.