Automotive

adezivi automotiveBostik este unul dintre producatorii de top la nivel mondial de adezivi si etansanti pentru industria de automobile.

Gama de produse include adezivi lichizi, hot-melt si adezivi reactivi, garnituri lichide, si adezivi tip film pentru aplicatiile de echipare sau tapiterie.

Bostik ofera solutii proiectate pentru aplicatiile de lipire care trebuie sa indeplineasca un nivel tot mai ridicat de performanta, confort si cerinte estetice ale interioarelor moderne ale automobilelor. Dezvoltarea continua, in stransa cooperare cu utilizatorul final, a dus la o gama larga de produse, utilizand toate procesele de productie majore din industria interioarelor auto. Industria producatoare de interioare auto este intr-o continua evolutie si imbunatatire a calitatii si aspectului, reducand in acelasi timp amprenta asupra mediului si ridicand nivelul de siguranta.

Prin anii de experienta in formularea de adezivi de inalta performanta, Bostik este in masura sa propuna solutii inovatoare care se potrivesc unei game largi de cerinte si specificatii pentru adezivi. Chiar si cele mai dificile plasticuri si spume pot fi lipite cu adezivi pulverizabili cu traditie, in timp ce rezistenta la temperaturi ridicate poate fi obtinuta cu adezivi hotmelt verificati. O combinatie intre viteza de productie si de lipire optima intre suprafete diferite se obtine prin adezivi hotmelt reactivi. Tehnologiile web si sharnet ale lui Bostik cresc usurinta de manipulare si de reducere a consumului, precum si nevoia de investitii in echipamente de pulverizare.

Aplicatiiadezivi automotive

– tapiterie
– scaune
– panouri de instrumente si console
– protectia impotriva apei la usi
– componentele interioare din portbagaj
– chedere

Bostik ofera tehnologii inovatoare pentru aplicatii exterioare auto.
Gama de produse include masticuri de caroserie, adezivi de parbrize si geamuri laterale, solutii pentru asmablarea componentelor si izolare fonica.

Aplicatii

Gama de produse cuprinde adezivi si etansanti pentru masticarea caroseriei, pentru eliminarea vibratiilor, si solutii prin care se pot efectua operatiunile de sudura. Aceasta tehnologie fara PVC este bazata pe tehnologia cauciucului lichid si contribuie la cresterea performantei, durabilitatii si rezistentei la coroziune.

Tehnologia de Ms Polymer ofera o gama larga de adezivi si etansanti pentru aplicatii de reparatii caroserii si lipire parbrize. Aceasta tehnologie este unica, deoarece este o alternativa la solutiile poliuretanice utilizate in mod obisnuit in aceste aplicatii. Tehnologiile sale de insonorizare includ placi butilice insonorizante si auto-adezive.

Comments are closed.