Hidroizolatii

adezivi si etansanti hidroizolatiiBostik Aqua Blocker este o membrana pentru hidroizolatii, alternativa la bitum.

Bostik AquaBlocker este un adeziv nou, revolutionar, care este o solutie eficienta in aproape toate situatiile in care este necesara rezistenta la umezeala. Bostik AquaBlocker etanseaza cladirile. De la subsol pana la acoperis.

adezivi si etansanti hidroizolatiiBostik AquaBlocker este un etansant universal, putin vascos, cu emisii scazute si foarte elastic. Foarte potrivit ca bariera de umiditate în sol si împotriva apei atunci când este utilizat ca etansant pentru acoperisuri plane, epararea suprafetelor exterioare verticale si orizontale, cum ar fi peretii exteriori de la subsol, fundatii din beton si acoperisuri din beton. Când se utilizeaza o sita cu ochiuri de întarire, este de asemenea, adecvat pentru suprafete mari.

adezivi si etansanti hidroizolatiiBostik AquaBlocker este, de asemenea, foarte potrivit pentru repararea micilor fisuri, goluri, suprapunerea membranelor pe acoperisuri, placi pentru placarea acoperisului, tubulaturi pentru drenaj, parafrunzare, luminatoare, cupole, balcoane, terase si in general toate acele elemente de constructie a caror hidroizolare necesita lucrari mai delicate si acolo unde pot aparea fisuri in hidroizolatie sau hidroizolarea nu se poate face prin metode obisnuite.

Banda bituminoasa aluminzataBostik AquaBlocker adera pe majoritatea materialelor de constructie uzuale cum ar fi membrane bituminoase, fibrociment, zidarie, beton, metal, lemn netratat, sticla, spuma poliuretanica, polistiren etc.

* Un singur produs pentru toate aplicatiile
* Potrivit pentru suprafete mari atunci când se utilizeaza o sita cu ochiuri
* Poate fi folosit pe suprafete umede.
* Nu trebuie sa fie protejat impotriva apei pluviale in timpul procesului de intarire.
* Bostik AquaBlocker ramane flexibil.
* Usor de aplicat.
* In cele mai multe cazuri nu este necesar sa se utilizeze un grund.
* Nu necesita flacara.
* Nu contine solventi sau bitum.
* Se conformeaza standardului ISO 6050.
* Rezistent UV

Comments are closed.