Fatade ventilate

Adezivi fatade ventilateMontarea fatadelor ventilate este o activitate pentru companiile specializate. Aceste companii detin multe informatii tehnice si experienta si realizeaza importanta utilizarii solutiilor de fixare de inalta calitate. Adezivii Simson sunt o alegere evidenta, in special avand in vedere popularitatea in crestere a fatadelor ventilate. Ca producator de adezivi pentru fatade ventilate, Simson este unul dintre liderii de piata in acest sector, de multi ani. Datorita experientei practice extinse peste tot in lume si datorita cooperarii cu cei mai importanti producatori de panouri de fatade vantilate, Simson s-a dovedit a fi un partener de incredere. Simson acorda o mare atentie acestui domeniu specific si investeste masiv in sistemele inovatoare de lipire.

Lipirea panourile de fatade ventilate devine din ce in ce mai populara in comparatie cu metodele traditionale de fixare mecanice. Principalul motiv pentru aceasta este faptul ca metodele de fixare sunt invizibile pentru observatorul din afara si au mai putine cerinte pentru constructori. Montarea cu adezivi este durabila si asigura o distributie uniforma a fortelor pe intreaga suprafata a panoului, evitandu-se astfel o concentratie de forte pe unul sau mai multe puncte.

Adezivii flexibili se dilata impreuna cu panourilor si absorb fortele care actioneaza asupra panourilor de fatade ventilate. In plus fata de aceste considerente tehnice, lipirea asigura, de asemenea, mai multa libertate in proiectare si reduce timpul de asamblare.

Calitatea este cel mai important lucru in lipirea panourilor de fatade ventilate. Panourile sunt supuse la diferite sarcini si de aceea trebuie sa fie ancorate imobil, indiferent de tipul de panou utilizat (care poate varia foarte mult) si de proprietatile acestuia.

Acesta este motivul pentru Simson a ales sa ofere sisteme dezvoltate pentru diferite tipuri de panouri de fatade ventialte. Cea mai buna alegere este un sistem de adezivi care este perfect adaptat pentru panoul utilizat, proprietatile si dimensiunile panourilor, precum si conditiile in care acestea vor fi expuse.

Comments are closed.