Nave si ambarcatiuni

adezivi ambarcatiuniPentru a asigura starea de navigabilitate a oricarei nave, Bostik produce o varietate de sisteme de adezivi si etansanti care ofera o lipire elastica cu proprietati exceptionale de rezistenta la mediul inconjurator si la apa.

Gama de adezivi navali a fost proiectata pentru performante inalte de lipire elastica si etansare de placaj marin, aluminiu, fibra de sticla si alte materiale compozite folosite la construirea navelor maritime.

Adezivii si etansantii navali Bostik formeaza o etansare elastomerica foarte durabila, rezistenta la apa pentru aplicatii deasupra si sub linia de plutire. Majoritatea adezivilor si etansantilor din gama ofera o rezistenta excelenta la razele UV si nu vor pierde din volum, nu se vor creta (faramita) sau crapa de-a lungul timpului. In cele mai multe cazuri, nu este nevoie de pre-tratarea suprafetelor, ceea ce inseamna o reducere a timpului de productie, a costurilor, precum si a preocuparile legate de mediul inconjurator si de continutul volatil (VOC).

Toti adezivii si etansantii navali Bostik sunt usor de utilizat, usor de smirgheluit si de vopsit. Sunt solutii fara continut volatil, care rezista in cele mai dure medii marine. Adezivii Bostik sunt utilizati pentru lipire permanenta sau etansare sau pentru service si reparatii; de asemenea pentru aplicatii inclusiv de etansare punti si trape, usi si hublouri, punti de coca, etansare rosturi, articulatii, zone supuse actiunii mucegaiului, si amplasarea echipamentului de navigatie.

Comments are closed.