Lubrifianti speciali

Lubrifiantii LUBRILOG reprezinta o gama completa de vaseline, paste si uleiuri speciale destinate pentru aplicatii in care sunt necesare rezistente extreme si durata de viata.

Lubrifiantii PFPE prezinta urmatoarele caracteristici tehnice remarcabile:

Stabilitate extraordinara la temperaturi ridicateLubrifianti speciali
Inertie chimica excelenta (la gaze agresive si fluide
Neinflamabili
Compatibilitate totala cu materiale plastice si elastomeri
Durata extrema
Coeficient de frecare foarte redus
Presiune foarte scazuta a vaporilor
Total non reziduali
Rezistenta buna la radiatii nucleare
Lipsiti de toxicitate

Datorita performanțelor sale tehnice inegalabile, acest tip de lubrifiant permite cresterea duratei de viata a materialului, concomitent cu reducerea costurilor de intretinere. Uleiurile sintetice esterice sunt eficiente pana la 280° C in regim continuu si atunci cand mediul este poluat de praf sau de produsele fabricate.

AvantajeLubrifianti speciali
Eliminarea riscurilor de incendiu
Reducerea fortelor de uzura
Reducerea costurilor de întretinere
Creste durata de viata a lanturilor

 

De peste 25 ani, LUBRILOG este specializata in productia de lubrifianti de foarte înalta calitate pentru lubrifierea rotilor dintate in industria materiilor prime, industria extractiva, ciment, ingrasaminte, centrale electrice (carbune), otel, aluminiu, chimice. Departamentul nostru tehnic este in masura sa furnizeze o analiza si suport tehnic pentru fiecare instalatie oriunde in lume datorita expertilor sai in lubrifierea rotilor dintate deschise. LUBRILOG ofera suport tehnic gratuit tuturor clientilor sai, prin vizite periodice in fabrici si rapoarte detaliate ale echipamentelor de monitorizare.

lubrifianti speciali3LUBRILOG a dezvoltat, de asemenea, o solutie de curatare inovatoare in timpul functionarii: LUBRICLEAN EP.

Avand in vedere costul de oprire de productie, aceasta solutie permite curatarea echipamentului si prelungirea duratei de viata (prin reducerea uzurii abrazive), in maxim 1 ora si 30 minute, fara oprire de productie.

Comments are closed.